ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ και ΧΟΡΗΓΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ FOOTBALL LEAGUE 2016-2017

• 25 Ιουλίου 2016

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ για την εκμετάλλευση των εμπορικών και χορηγικών δικαιωμάτων του Πρωταθλήματος Football League 2016-2017

Η «ΕΝΩΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Β’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ (Football League», που εδρεύει στην Αθήνα, Θεμιστοκλέους 42, ΤΚ 10678, προσκαλεί κάθε ενδιαφερόμενη και νόμιμα λειτουργούσα εταιρία, να συμμετάσχει σε εκδήλωση ενδιαφέροντος για την εκμετάλλευση των εμπορικών και χορηγικών δικαιωμάτων του Πρωταθλήματος Football League αγωνιστικής περιόδου 2016-2017.

Η Ένωση καλεί όσους ενδιαφέρονται και έχουν τα προσόντα που αναφέρονται στην σχετική πρόσκληση να υποβάλλουν τις προσφορές τους μέχρι την 8η Αυγούστου 2016, ημέρα Δευτέρα και ώρα 15:00 στην υπηρεσία πρωτοκόλλου της Ένωσης, Θεμιστοκλέους 42, Αθήνα, ΤΚ 10678 (τηλ. 210-3386363,364,384). Οι ενδιαφερόμενοι δύνανται να λάβουν τους αναλυτικούς όρους της πρόσκλησης από τα γραφεία της Ένωσης (κ. Μαρία Ντόλκου, Θεμιστοκλέους 42, Αθήνα, ΤΚ 10678 τηλ. 210 3386374, marketing@footballleague.gr).
Η παρούσα θα δημοσιευτεί στην εφημερίδα Ημερησία.

Αθήνα 25 Ιουλίου 2016
Ο Πρόεδρος
Στέλιος Θ. Σφακιανάκης

© 2016 Football League All rights reserved.