Αποφάσεις του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Football League

  • 02 Ιουνίου 2017
Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β' Εθνικής Κατηγορίας εξέδωσε της παρακάτω αποφάσεις:

1) ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ την ΠΑΕ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ ως προς την αποδιδόμενη σ' αυτή πειθαρχική παράβαση για το αδίκημα της μη αναγραφής και πρόσληψης προπονητή, ο οποίος να κατέχει Δελτίο Πιστοποίησης.

2) ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ την ΠΑΕ ΝΕΟΣ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ ΝΕΩΝ ως προς την αποδιδόμενη σ' αυτή πειθαρχική παράβαση, για το αδίκημα της μη αναγραφής και πρόσληψης προπονητή, ο οποίος να κατέχει Δελτίο Πιστοποίησης.

3) ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ την ΠΑΕ ΝΕΟΣ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ ΝΕΩΝ ως προς την αποδιδόμενη σ' αυτή πειθαρχική παράβαση, για το αδίκημα της μη αναγραφής και πρόσληψης προπονητή, ο οποίος να κατέχει Δελτίο Πιστοποίησης.

4) ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ την ΠΑΕ ΝΕΟΣ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ ΝΕΩΝ ως προς την αποδιδόμενη σ' αυτή πειθαρχική παράβαση, για το αδίκημα της μη αναγραφής και πρόσληψης προπονητή, ο οποίος να κατέχει Δελτίο Πιστοποίησης.

5) ΔΕΧΕΤΑΙ οτι άπαντες οι εγκαλούμενοι τέλεσαν την αποδιδόμενη σε αυτούς πειθαρική παράβαση. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ 1) στην ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ χρηματική ποινή, ποσού τριακοσίων (300) ευρώ, 2) στον ΓΑΒΑΛΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟ (προπονητής της ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ) χρηματική ποινή, ποσού τετρακοσίων (400) ευρώ και απαγόρευση εισόδου στον αγωνιστικό χώρο, διαρκείας δεκαπέντε (15) ημερών.

6) ΔΕΧΕΤΑΙ οτι η ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ τέλεσε την αποδιδόμενη σ΄αυτή πειθαρχική παράβαση. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ τις κάτωθι ποινές 1) την ποινή της αφαίρεσης των βαθμών μίας (1) νίκης για κάθε αγώνα πρωταθλήματος της FOOTBALL LEAGUE της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου (2016 - 2017) και για όσο χρόνο διαρκεί η παράβαση, ήτοι, απο την ανάκληση του επίδικου πιστοποιητικού και για όσο χρόνο διαρκεί η παράβαση και 2) χρηματική ποινή ύψους έξι χιλιάδων (6.000) ευρώ. 
 

Επιστροφή
© 2016 Football League All rights reserved.