Αποφάσεις του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Football League

  • 05 Ιουλίου 2018
Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β' Εθνικής Κατηγορίας εξέδωσε τις παρακάτω αποφάσεις:

1) ΔΙΚΑΖΟΝΤΑΣ απούσης της εγκαλουμένης ΠΑΕ ΣΠΑΡΤΗ ΝΕΩΝ. ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η εγκαλουμένη τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτή, πειθαρχική παράβαση της μη τέλεσης αγώνα (άρθρα 17§2, 21§3 ΚΑΠ). ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην εγκαλουμένη α) ποινή απώλειας του συγκεκριμένου αγώνα, στον οποίο θεωρείται ότι ηττήθηκε με σκόρ 3 - 0 απο τη γηπεδούχο ομάδα της ΠΑΕ ΟΦΗ ΝΕΩΝ, β) χρηματική ποινή 2.000€ και γ) αφαίρεση 3 βαθμών απο το Πρωτάθλημα Νέων της Football League της αγωνιστικής περιόδου 2017 - 2018. 

2) ΔΙΚΑΖΟΝΤΑΣ απούσης της εγκαλουμένης ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ ΝΕΩΝ. ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η εγκαλουμένη τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτή, πειθαρχική παράβαση της μη τέλεσης αγώνα (άρθρα 17§2, 21§3 ΚΑΠ)ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην εγκαλουμένη α) ποινή απώλειας του συγκεκριμένου αγώνα, στον οποίο θεωρείται ότι ηττήθηκε με σκόρ 3 - 0 απο τη γηπεδούχο ομάδα της ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ΝΕΩΝ, β) χρηματική ποινή 2.000€ και γ) αφαίρεση 3 βαθμών απο το Πρωτάθλημα Νέων της Football League της αγωνιστικής περιόδου 2017 - 2018. 

3) ΔΙΚΑΖΟΝΤΑΣ απούσης της εγκαλουμένης ΠΑΕ ΣΠΑΡΤΗ. ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η εγκαλουμένη τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτή πειθαρχική παράβαση της μη καταβολής χρηματικών ποινών, οι οποίες κατέστησαν ληξιπρόθεσμες την 19/4/2018. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην εγκαλουμένη ποινή αφαίρεσης 1 βαθμού ύστερα απο κάθε επόμενο αγώνα της εγκαλουμένης και για όσο χρόνο δεν εξοφλείται η σχετική οφειλή.

4) ΔΙΚΑΖΟΝΤΑΣ απούσης της εγκαλουμένης ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ. ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η εγκαλουμένη τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτή πειθαρχική παράβαση της μη καταβολής χρηματικών ποινών, οι οποίες κατέστησαν ληξιπρόθεσμες την 2/4/2018. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην εγκαλουμένη ποινή αφαίρεσης 1 βαθμού ύστερα απο κάθε επόμενο αγώνα της εγκαλουμένης και για όσο χρόνο δεν εξοφλείται η σχετική οφειλή.

5) ΔΙΚΑΖΟΝΤΑΣ απούσης της εγκαλουμένης ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ. ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η εγκαλουμένη τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτή πειθαρχική παράβαση, κατά το μέρος της που αφορά στη μη εμπρόθεσμη καταβολή των χρηματικών ποινών που επιβλήθηκαν με αποφάσεις του παρόντος Οργάνου, οι οποίες κατέστησαν ληξιπρόθεσμες την 12/2/2018. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην εγκαλουμένη ποινή αφαίρεσης 1 βαθμού ύστερα απο κάθε επόμενο αγώνα της εγκαλουμένης και για όσο χρόνο δεν εξοφλείται η σχετική οφειλή.

6) ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η εγκαλουμένη ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτή πειθαρχική παράβαση της μη καταβολής χρηματικών ποινών, οι οποίες κατέστησαν ληξιπρόθεσμες την 30/4/2018. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην εγκαλουμένη ποινή αφαίρεσης 1 βαθμού ύστερα απο κάθε επόμενο αγώνα της εγκαλουμένης και για όσο χρόνο δεν εξοφλείται η σχετική οφειλή.

7) ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ την εγκαλουμένη ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ως προς την αποδιδόμενη σε αυτή, πειθαρχική παράβαση της μη καταβολής χρηματικών ποινών, οι οποίες κατέστησαν ληξιπρόθεσμες την 30/4/2018, λόγω τακτοποίησης της σχετικής οφειλής.

8) ΔΙΚΑΖΟΝΤΑΣ παρόντων των εγκαλουμένων 1) ΠΑΕ ΑΡΗΣ και 2) ΠΑΥΛΟΣ ΜΥΡΟΦΟΡΙΔΗΣ (τεχνικός διευθυντής). ΔΕΧΕΤΑΙ ότι οι εγκαλούμενοι τέλεσαν την αποδιδόμενη σε αυτούς, πειθαρχική παράβαση της εξυβριστικής συμπεριφοράς αξιωματούχου ομάδας (άρθρα 10§1 περ.δ', 11 Π.Κ.). ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην μεν 1η εγκαλούμενη ΠΑΕ χρηματική ποινή ποσού 400€, στο δε 2ο εγκαλούμενο χρηματική ποινή ποσού 600€ και απαγόρευση εισόδου στον αγωνιστικό χώρο, διαρκείας 15 ημερών.

9) ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ την εγκαλουμένη ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ΝΕΩΝ, ως προς την αποδιδόμενη σ' αυτή, πειθαρχική παράβαση, για το αδίκημα της μη αναγραφής και πρόσληψης προπονητή, ο οποίος να κατέχει Δελτίο Πιστοποίησης.

10) ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην εγκαλουμένη ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ, χρηματική ποινή ποσού 500€, ως προς την αποδιδόμενη σ' αυτή πειθαρχική παράβαση, κατά τον αγώνα με την ομάδα ΠΑΕ ΟΦΗ, που διεξήχθει την 29/4/2018.

11) ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ την εγκαλουμένη ΠΑΕ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ ΝΕΩΝ, ως προς την αποδιδόμενη σ' αυτή, πειθαρχική παράβαση, για το αδίκημα της μη αναγραφής και πρόσληψης προπονητή, ο οποίος να κατέχει Δελτίο Πιστοποίησης.

12) ΔΙΚΑΖΟΝΤΑΣ παρούσης της εγκαλουμένης ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ. ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ την εγκαλουμένη, ως προς την αποδιδόμενη σ' αυτή, πειθαρχική παράβαση, για το αδίκημα της μη αναγραφής και πρόσληψης προπονητή, ο οποίος να κατέχει Δελτίο Πιστοποίησης.

13) ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ την εγκαλουμένη ΠΑΕ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ ΝΕΩΝ, ως προς την αποδιδόμενη σ' αυτή, πειθαρχική παράβαση, για το αδίκημα της μη αναγραφής και πρόσληψης προπονητή, ο οποίος να κατέχει Δελτίο Πιστοποίησης.
 

Επιστροφή
© 2016 Football League All rights reserved.